måndag 9 december 2019

Att inte hinna nåt och ändå hinna hur mycket som helst. December.


Och som vanligt rusar december fram. Och tröttheten från november sitter kvar och det vete sjutton om den inte blivit ännu värre. Herre. Gud. Så. Trött. Jag. Är. Men julledigheten hägrar och det ser ut som att jag nog kommer kunna vara långledig ändå under julen. Oväntat. Men sååååå välkommet! 



Även om det känns som om dagarna bara består av jobb så vittnar mobilens kameraarkiv om att jag hinner med lite annat också. Ska vi titta tillsammans? Eller vänta, det får bli en annan dag, kvällen försvann visst och det är jobbdag igen om några timmar...



Jag återkommer. Under tiden får ni föreställa er inlägg och bilder från 1 julmarknad, 2 julfester, 2 pepparkaksbak, 1 misslyckat bananbrödsbak, 1 konsertbesök, 1 fantastisk god italiensk middag och 1 luciafirande. Och lite annat som fastnat på bild under decembers första 9 dagar. Och jag har ju lite tv- och filmtips att bjuda på. Och julmusik! Och jag måste ju berätta vad jag tycker om årets julkalender! Och finalen i Idol! Och årets Så mycket bättre!



Ja, jisses, kanske inte konstigt jag är trött... 






Haha, ungefär så. Bild från pinterest.com




Inga kommentarer: