lördag 4 november 2023

Frasier has re-entered the building!

Så här efter Matthew Perrys tragiska bortgång blir man så klart påmind om humorserien Vänner som väl ingen missat när den hade sin storhetstid. Eller alla gånger den gått i repris sen dess. Jag har så klart sett den, men jag har, av nån underlig anledning, aldrig varit en trogen följare. Jag har sett ströavsnitt här och där. Underligt att jag inte sett alla avsnitt för den är ju klockren. Och alla vännerna är i min ålder. 

Istället har jag ett par andra humorserier som jag följt troget. Tror jag nämnt det förut här på bloggen. Modern family, Boston Legal och Frasier


(eget collage med bilder från imdb)


Läser nu med glädje och stor förväntan att Frasier is re-entering the building (den som vet, vet). Det har spelats in en ny omgång! Han har flyttat från Seattle, tillbaka till Boston, där hans rollfigur uppstod, när han var en av karaktärerna i  Skål. Som jag också sett ströavsnitt av, men aldrig följt troget.

Nåja. Jag ser fram emot att återigen underhållas av Frasier. Och kanske jag ska ge mig på att nu, x antal år senare, ta mig igenom hela Vännerserien. Om inte annat så som en tribute till Matthew... 


1 kommentar:

Nilla Tankebubblor sa...

Jag kollade på Frasier från början, när det begav sig. Jag kan tänka mig att se om de gamla avsnitten.
Jag har sett om Vänner. Båda mina barn har fastnat för Vänner och sett alla tio säsongerna mer än en gång!! (på egen hand).
Apropå barnen, min dotter och jag såg Gilmore Girls tillsammans! Så kul att se tillsammans med sin dotter!