lördag 8 juni 2024

Färgglada kläder och färglösa länkar





Förvånar mig själv med att ha kommit in i en fas där jag dras till glada färger och mönster. Här är mina senaste tillskott i garderoben. Älskar den 💚gröna 💚färgen. Älskar även ljusblått, så när jag sprang på väskan med bägge färgerna i kombination slog jag till direkt. 

Nu väntar jag bara på att skorna i 💖 rött 💖ska komma in i sortimentet igen. Jag var helt övertygad om att jag tryckte iväg en beställning för några veckor sen, men tydligen inte. Inte bra att sitta och multitaska och kolla film och onlineshoppa samtidigt... Framförallt inte om man dessutom gör det en sömnlös natt. Jag glömde nog att fullfölja beställningen. Typiskt nog är de slut överallt nu. Jag har satt bevakning i flera onlinebutiker nu och hoppas kunna varva grönt med rött resten av sommaren. 


(Apropå färg, trist att Blogger tagit bort möjligheten att färgmarkera länkar. Eller så finns möjligheten kvar, men ändrad och jag inte hittat hur man gör. Men men, jag löser det med att göra mina länkar bold italic och med lite större typsnitt).


Inga kommentarer: