Salute!
Italiensk glass-skÄl. Ett mÄste!
Förresten sÄ testade jag att göra egen yoghurtglass hemma i köket. Stick en sked i locket pÄ en liten yoghurtförpackning och stÀll in den i frysen. Sen Àter man den som en glasspinne. Glömde att ta bild sÄ ni fÄr förestÀlla er sjÀlv. Gott, fast inte som riktig gelato.
Jag Àr inte alls Àventyrlig nÀr det gÀller gelato. Det finns massor av smaker att vÀlja mellan, men det blir alltid pistage och körsbÀr.
ApropÄ pistage. Herrejisses sÄ mycket livsmedel det finns med pistagesmak!
Ett litet urval.
Fast det allra godaste jag Ät i pistagevÀg var det hÀr:
En donout full av pistagekrÀm!
Att jag inte dog! Det var himmelskt gott! Och nyttigt. För sjÀlen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar