tisdag 1 augusti 2023

Mamma Mia, vilken värme! Från naturen och från föreställningen.



Det blev inga regnkläder häromdagen. Det blev inte heller några glitterkläder. Det fick bli den HÄR outfitten som inspirerade mig. Men jisses så varmt! Där i det picnicande publikhavet fick vi verkligen Greklandkänning. Det utlovade regnet uteblev och istället satt vi i gassande sol och verkligen kände oss som att vi var med där på Donnas grekiska pensionat. 








Föreställningen gav vi fyra solar av fem. Det som drog ner betyget var egentligen inte själva föreställningen, det var snarare publiken. Hade nog väntat mig lite mer "go" i publiken. Ingen sjöng med, utan alla satt lugnt och sansade på sina picnicfiltar eller medhavda stolar. Asch, det var säkert värmen som gjorde alla lite dåsiga. Vi (läs: jag) sjöng med ändå. Får man feeling så får man. 

Du som inte har möjlighet att se föreställningen i dess fortsatta turné måste titta på filmen istället! Ett sånt glädjepiller. 



1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en fantastisk present! Det kändes onekligen som vi landade i Grekland några timmar denna fina eftermiddag. Härlig föreställning, massor av gott att äta, gemenskap, sol. Kan det bli bättre? Delad glädje är dubbel glädje. Tack för att jag fick dela detta med er!