måndag 11 juli 2022

Årets Sommar så här långt

 




Hur går det med ert Sommarlyssnande? Jag siktade ju på att lyssna på dem i rätt ordning, även om jag inte lyssnar i realtid. Har gått så där. Jag är inte ikapp och jag har missat nåt avsnitt, som jag får ta igen. 

Vad jag tycker så här långt, om de avsnitt jag lyssnat på? Ja det syns på väl bilden ovan vilket avsnitt som fått mitt toppbetyg hittills. Farah Abadi har länge varit mitt girl crush, jag bara älskar henne. Hon är som ett glädjepiller. På TV och på radio. Självklart håller jag alltid på henne i På Spåret. Jag älskade henne som side kick i årets mello. Minns just nu inte i vilket radioprogram (förutom Sommar då) som jag hört henne i, men jag minns att hon varit alldeles fantastisk på det. Så var även hennes Sommarprat. Du hittar det HÄR.

I övrigt, vad har jag att säga om de program jag lyssnat på? Jag har lyssnat på 14 program hittills och två av dem orkade jag inte lyssna klart på. Och två gånger har jag varit glad att jag lyssnat på play så jag kunnat spola tillbaka och skriva ner citat som gick rätt in i mig. 




"När mina barn tittar på mig ska de aldrig känna en rädsla för att bli äldre. Tvärtom, de ska känna peppen!" 

Men alltså amen på den! Japp, precis så vill jag också tänka. 



"Det händer allt som oftast att det dagsaktuella ekar från förr"

Men eller hur...


Kan även konstatera att Lena Philipsson och jag är ganska lika. Kunde relatera till väldigt mycket av det hon berättade om sig själv. Vi har visst mer än intresset för att sy egna kläder i tonåren gemensamt.