onsdag 5 januari 2022

Reunion, tillbakablick och kanske ett återseende

 

(eget kollage med bilder härifrån)



Så här års för två år sen var jag fullt upptagen med att ta mig igenom de åtta Harry Potterfilmerna. Som en pepp inför kommande Londonresa där vi bl a skulle besöka Warner Bros Harry Potter studio. Det var en pärs att ta sig igenom dem. Minns att jag somnade flertal gånger mitt i filmerna och jag fick aldrig kläm på vem som var vem och vem som var ond och vem som var god. Jag vet, helt tokigt, tycker alla riktiga Harry Potterfantaster. Som mina barn. Och min man. Men, jag har lite svårt för historier där karaktärerna har konstiga namn. Oj, det lät ju ännu knepigare! Vad har jag mot konstiga namn?? Men som när barnen var små och vi läste Lasse Maja böckerna för dem. Jag kunde läsa en hel bok för dem och inte ha en susning vad boken handlat om. För att jag förmodligen hängde upp mig på namnen... 

Nåja, alla har vi våra egenheter. Nu avslöjade jag precis en av mina. 

Men glöm det, och glöm att jag nämnt att det var en pärs att ta sig igenom alla åtta filmerna. För nu är jag faktiskt lite sugen att ge dem en ny chans. Efter att ha sett den HÄR behind the scenes and reunion-dokumentären. NU förstår jag ju hur handlingen hänger ihop! Skulle börjat med att få en introduktion innan jag gav mig på hela serien! 



1 kommentar:

Nilla Tankebubblor sa...

Det var så fint med reunion-filmen!! Jag började ju, för länge sedan, med att läsa böckerna och sedan se filmerna. Nu ska jag snart läsa om böckerna igen fast på engelska!