lördag 16 september 2023

Musik i maj

 




När vi var i Italien i somras släpptes biljetterna till en av dottern eftertraktad konsert i Stockholm nästa år. Vi satt i bilen nånstans mellan Österrike och Italien och hemma i Sverige satt kompisarna klistrade framför datorerna för att vara beredd när biljetterna släpptes. Ni kan föreställa er lyckan när de lyckades norpa fyra biljetter! 


Konserten är i maj så det är ett bra tag tills dess, men något fick mig alldeles nyss att börja söka boende. Tjejerna ska hysa in sig hos en moster och maken och jag - ja, vi följer med till huvudstaden, men inte på konserten - tänkte bo en natt på hotell. 

Herre jisses, kan ni föreställa er hotellpriserna just den helgen? Lite mer än dubbelt så dyrt som en vanlig helg. Men jag hittade ett rum på ett bra hotell, till halva det dubbla priset. 

Nu återstår bara att hitta tågbiljetter när de släpps... 



3 kommentarer:

Matilda sa...

Kul att ha något att se fram emot! Men visst är det galet att hotellpriser är höga så långt i framtiden OCH att man är lite beroende av tågen... nästan varenda gång jag ska till Sthlm så är det något planerat banarbete som gör att biljetterna inte släpps alternativt gör det knepigare att ta sig dit.

smile sa...

Men eller hur @Matilda? Och att hotellpriserna har en tendens att gå upp rejält i samband med stora event...

Nilla Tankebubblor sa...

Det blir säkert helt episkt att se Taylor Swift!