tisdag 2 november 2021

Halloweenhelg


 


 Ett parkerat rymdskepp, så här i halloweentid, eller? Nope, det är en gammalt vattentorn. Som jag inte kunde låta bli att fotografera i fredags när vi varit på konsert i grannstaden. Den här byggnaden passerade vi på väg till bilen, efter konserten.





Det här gjorde vi innan konserten. Åt hamburgare på lokal. Hade egentligen andra matplaner, men det visade sig att väääldigt många andra hade samma planer, så det var galet lång kö utanför den restaurangen. Det fick bli hamburgare istället. Helt ok, men jag hade hellre ätit en smarrig italiensk pasta... 

Nåja. Vi fick mat i oss. Och jag hann till och med superfynda secondhand innan det var dags att bege sig till konsertlokalen. Superfyndet kanske kommer i eget inlägg. Konserten var ju den här, som vi hade väntat på i två år. 





Det var absolut worth waiting for, men det kändes allt lite konstigt. Att befinna sig bland en massa människor igen. Efter så lång tid. Fast jag tror nog ändå att de glesat ut lite för salongen var inte fullsatt. Eller var det folk, som precis som vi nästan gjorde, missat att bevaka att det till slut blev en konsert. 





Hade planer för lördagen, men det blev inte mycket gjort. Inte för att jag var bakis av konsertkvällen, snarare att jag nog var "bakis" efter en galet intensiv jobbvecka, så lördagen tillbringades nästan som de här mumiefigurerna som Loppan gjorde för några år sen. Jag låg nerbäddad under ett täcke med världens huvudvärk. Huvudvärk i hela kroppen typ. Eller snarare grym spänningsvärk i axlar och nacke. 







Men på söndagen var jag på benen igen! Vaknade som ny människa och hade full dag med aktiviteter. 







Följde med (läs: tvingade?) Loppan och en kompis på gudstjänst. De har nu 12 gudstjänster kvar att besöka, innan det är dags för konfirmation till sommaren. Jisses... Oj, det kanske man inte får säga? Men det var mysigt. 

Nästgårds till kyrkan ligger en supermysig inredningsaffär som har söndagsöppet, så dit styrde vi tjejer kosan, efter gudstjänst. 









Butiken hade inte bara söndagsöppet, de hade även öppnat sin julavdelning och det kan tänkas att några av tjejerna fastnade där en bra stund... 







Gissar att vi kommer besöka butiken många fler gånger, med tanke på att den som sagt ligger nästgårds till kyrkan och tjejerna har ganska många gudstjänstsbesök kvar att göra... 








Lämnade tjejerna hos kompisen, körde hem och hämtade maken och tog en promenad i sån här miljö. Så galet vackert det är i naturen nu. Och lagom kallt. 







Hade tidigare i veckan haft vilda planer på nån käck halloweenfika, men eftersom lördagen bara försvann blev det inte äventyrligare än så här


Kom det några halloweenfirande trick-or-treat barn och knackade på dörren, undrar ni kanske? Japp, ett rart litet sällskap på söndagskvällen. Nu har vi godisklubbor över så det räcker till nästa halloween. 



Inga kommentarer: