tisdag 31 oktober 2023

Ändrade outfitplaner, som blev fail, men ändå rätt

Idag var det Halloweentema på kontoret. Tidigare i veckan hade jag vilda idéer på hur jag skulle klä ut  mig. Igår bestämde jag mig. Så HÄR skulle jag klä ut mig! Då skulle jag kunna gå runt på kontoret och säga Bra jobbat! Tackar tackar! till mina kollegor. Kostym, fluga och påmålad mustasch. Å håret vattenkammat. Enkelt och fixa.

Men, så sent ikväll, strax innan affärerna stängde, ändrade jag mig och for iväg och letade efter rätt outfit. Längst in i strumplådan hade jag redan hittat en del av outfiten och svart och vitt nagellack rotades fram ur Loppans samling. I en affär i stan hittade jag billiga Halloweeninspirerade örhängen.






Det fick bli Halloweenoutfit my way. Lite lagom lågmält. Men ändå. Spindelvävsstrumpbyxor under svart klänning, en drös halloweeninspirerade örhängen och ett tappert försök till ett skelett (haha) målat på ena nageln. Fast jag orkade inte måla fler än en... 

Men varför en drös örhängen, tänker ni? Hon har väl inte så många hål i öronen? Well, jag tänkte så här. Mina tisdagar består av en himla massa möten. Mer eller mindre samma folk i alla mötena. Jag tänkte att jag skulle smygbyta örhängen lite då och då under dagen. 

Haha, vad tänkte jag?! Klockan var tre på eftermiddagen innan den första kollegan upptäckte att jag hade halloweenörhängen på mig! Snacka om fail. 

Men jag är ändå supernöjd. Att jag inte valde David Sundin outfiten. För även om det var en hel del mer eller mindre vilt utklädda kollegor på kontoret, så var ingen i mitt närmaste team utklädd överhuvudtaget... 



Inga kommentarer: