onsdag 2 februari 2022

Work in progress progressing

 



Ni vet att jag har ytterligare en blogg, eller hur? Som är full med recept. Bara beprövade såna. Recept som jag lagat och som familjen (eller åtminstone delar av familjen) godkänt. Du hittar den HÄR. Har tillbringat några timmar multitaskandes framför TVn och strukturerat upp kategorier och etiketter den senaste veckan, så nu ska det nog bli lättare att hitta det man letar efter i den. 

Vissa recept har jag lagat så många gånger att jag borde kunna recepten utantill, men icke. Skyller på att jag har så mycket annat i huvudet att där inte finns plats för några recept. Men då är det väl kalas att jag har en hel blogg till dem! Inte minst är det extra kalas när jag står i matbutiken och glömt skriva upp alla ingredienser på handlelistan. Då hittar jag receptet i mobilen. 

Här nedan några av de recepten som är allra populärast hemma hos oss (och som jag kanske borde kunna utantill vid det här laget, med tanke på hur många gånger jag lagat eller bakat dem...) 




Sconesliknande bullar. Har tappat räkningen på hur många gånger jag bakat dem. Vågar inte räkna. Gör alltid succé och stående på menyn om jag bjuder på brunch. Eller buffé. Eller frukost. Eller fika. Whenever. 

Tigerkladdkaka. Har jag i och för sig inte hunnit baka jättemånga gånger, men den gick rätt upp på familjens topplista på kakor. Kladdkakor. 

Snabblagad kladdkaka. Ojojoj, otaliga är de kakorna jag bakat efter det här receptet. Fast på senare tid har det HÄR blivit mer populärt. Lite tjockare och mycket kladdigare. 

Du kan välja vilket som av alla recepten på rabarberpaj som du hittar HÄR. De har jag bakat många gånger och de är alla lika populära. Möjligtvis att det HÄR receptet toppar listan. 


Asch, du får googla runt på bloggen så hittar du säkert nåt gott! Som sagt, alla recepten är beprövade av oss. Lycka till! Skriv gärna en rad nån gång om du testat nåt. Eller tipsa om nåt som inte finns där, men som du vill att jag testar! 


Under tiden fortsätter jag att städa upp den här bloggen. Den tar lite längre tid med tanke på mängden inlägg... Plus att jag fastnar lite när jag läser gamla inlägg. Inte minst den HÄR kategorin är lätt att fastna i.



Inga kommentarer: