tisdag 27 januari 2009

Verkligt kusligt

Spelade in filmen 'United 93' som gick på TV för ett tag sen, men har inte haft tillfälle att se den förrän ikväll. Usch. Kusligt. Filmen handlar om ett av de fyra kapade planen i USA den 11 september 2001. Inga kända skådespelare (tackålov!) och riktigt kuslig. Filmen fick två Oscarsnomineringar, 20 priser och 17 nomineringar till filmpriser.

Usch. Kusligt. Men mycket mycket sevärd film. Vilket jag inte tyckte om Oliver Stones 'World Trade Center'...

2 kommentarer:

Cajsa sa...

Vi har också sett den. Hamnade i soffan av en slump, men kunde inte slita oss. Fy, vad läskigt. Vi kom inte riktigt ihåg hur många plan som var inblandade och trodde in i det sista att de skulle landa tryggt o säkert på någon åker i närheten, men....så var ju inte fallet.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ja, nu är du nog stressad... Oj, vad jag skrattade! Jag tror att jag raderar några av kommentarerna så att folk inte behöver undra om du är galen! Hihi! ;)

NU de här senaste dagarna har minstingen börjat stoppa in ALLT smått i munnen. Främst gäller det storasysters Barbieskor. Jobbigt... Idag stoppade hon också in de där plastplopparna i munnen så jag måste verkligen bevaka henne.

Vad ska du ha på dig på det festliga evenemanget ni ska på? Jag ska nämligen också på fest (13 mars) och behöver klädtips. Orkar dock inte med mode-bloggar utan håller mig till dig... Kram!