lördag 24 januari 2009

DIY

Sonen älskar sitt lego och mest av allt Star Wars lego. Överst på önskelistan har länge stått starwarsskeppet Destroyer. Mamman och Pappan vägrar handla ett legopaket för 1600 kr (!). Sonen inte helt glad, men om man inte får det man önskar sig, så får man fixa det på egen hand. Spara till ett skepp är ett alternativ, men det tar lång tid och man kan ju bli sugen på annat under tiden man sparar, så sparhögen växer och sjunker emellanåt.

Men då kan man ju roa sig med legos ursprungsidé (ivrigt påhejad av Mamman och Pappan) och skapa egna starwarsskepp. (Om ni frågar mig så blir de mycket finare!)

Här är några starwarsskepp.

För er som har lika legotokiga barn som min son, så rekommenderar jag legoklubben. En tidning dyker ner i brevlådan med jämna mellanrum och sonen ÄLSKAR den.

(Och när vi ändå pratar tidningar, så älskar mamman senaste numret av Lantliv. Åh så fina bilder! Åh så mycket frestande god mat!)

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Har tänkt tipsa dig om LEGO-klubben, men jag borde har förstått att ni redan var med! :)

Nästan dagligen förklarar jag det där med LEGOs ursprungsidé, och han bygger faktiskt fantastiska skepp! Jo, för han är ju också helt Star Wars-frälst!

Petra C sa...

Vilka snygga skepp! Undrar om vi har såna där sneda flygplansvinge-bitar?! För jag gissar på att Star Wars kommer bli en stor favorit här hemma också inom kort. :)
Om inte annat så säljs det mycket begagnat lego på typ Tradera ...