torsdag 15 januari 2009

Lillans långa armar

Det blev så tomt utan julgran och julpynt och just nu är det ännu tommare hemma hos oss. Lillan har blivit väldigt aktiv och plötsligt fått väldigt långa armar. Ljus, blommor, vaser, allt står illa till när Lillan är i farten. Så nu ekar det tomt hos oss. Ingenting på soffbordet, och på TV-skåpet kan vi bara ha grejor som står längst in mot väggen. Annars åker det i golvet. Med hjälp av Lillan. Tur man varit igenom det förrut och tur att tiden går så fort. Den här fasen försvinner snabbt, men den är lite trist.


 


Mormor kom förbi med en bukett fina vita tulpaner idag. Den ställde jag mitt på köksbordet. Dit når inte Lillans långa armar. Än.


2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Allt vill de nå! Nu har vår lilla börjat klättra... Inte roligt! Bara farligt!

2 saker jag har tänkt skriva i kommentarer men inte hunnit förrän nu:

1: Snyggt med filtkappa. (Killen med snygga väskan) Hittade en fin på HM i storsta'n, men inte i min storlek. MEN NU har jag beställt den online på REA: 298:-. WOW!

2: Har letat efter tidningen TOVE under en vecka drygt men den har varit slut där jag har letat. Ända tills jag idag upptäckte att det numera är nr 2 ute i butikerna... Surt. Jag missade alltså filmen som du rekommenderade. Attans!


Kram!

Petra C sa...

Åh, den perioden hade jag redan förträngt fast det inte alls var länge sedan ;)
Läste hos "mamman" att Lillan vill ha kaka. Vi har samma problem här, visst är de söta de små!