tisdag 27 januari 2009

Snart på en biograf och en TV i din närhet

Far och son i den här familjen har två stora intressen gemensamt. Star Wars och Tintin. Hörde att Steven Spielberg ska göra Tintinfilm. Spännande. James Bond-Daniel Craig ska visst spela Rackham den Röde (ingen aning vem den figuren är. Jag är inte lika bevandrad i Tintinvärlden som herrarna i familjen). Men killen som spelade Billy Elliot kommer jag ihåg. Han ska spela Tintin. Inser (igen) att tiden går fort, för jag minns honom som en liten kille, men inser att det var några år sen Billy Elliot spelades in... (8 år sen!) Hur som, jag kan faktiskt tänka mig att titta på Tintinfilmen. Även om jag inte är Tintinfantast. (Jag har ju Daniel Craig att titta på...)

En annan filmnyhet som jag snappat upp idag är fortsättningen på den svenska TV-serien Saltön. Spännande. Fast denna gången är det visst inte Carin Mannheimer som regisserar. Lena Koppel kommer att hålla i denna nya omgång. Ja ja, vi får väl se vad som händer i skärgården. Det var en ganska småmysig serie, vill jag minnas.

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag kan i princip ingenting om Tintins upplevelser, MEN jag tror att filmen blir rolig att se trots det. Karaktärerna har jag koll på!

Du verkar oerhört allmänbildad! Imponerande!


Jag kan ju säga beträffande min sons säng att vi hade våningssäng tidigare och det var inte alls lika mysigt i rummet då. Nu är sängen verkligen fantastiskt mysig. Varje gång jag kryper upp hos honom för läsning säger jag att sängen VERKLIGEN är härlig, och sonen håller med!

Petra C sa...

Tintin är helt klart något jag kommer ihåg att jag läste! Ska bli kul att se den som spelfilm. Hoppas jag!