onsdag 30 mars 2022

När familjens Våg blev firad som en Fisk

 

När Loppan var yngre (eller kanske fortfarande än idag?) tyckte hon det var jätteorättvist att hon fyllde år sist på året i vår lilla familj. Hon fyller år i september, jag fyller år till midsommar, men pappa och storebror fyller år redan i mars. Oj vad vi försökte få henne att förstå när hon var liten att alla har precis lika lång tid mellan sina födelsedagar, men det köpte hon aldrig. Hon hade allra längst, tyckte hon, eftersom hon fick vänta ändå till september. Det hjälpte lite, men inte jättemycket, när vi förklarade att det var exakt tre månader till jul från hennes födelsedag och exakt tre månader från jul till storebrors dag. 

Nu har vi precis firat killarna. Eftersom det är mars. Men i lördags blev faktiskt även Loppan firad! Hennes kompisar hade planerat överraskningsfest och kom och firade på 14,5 årsdagen. 



Och vilken fest det blev! Så himla lyckat! Tjejerna och jag hade kommit överens om att jag skulle köpa hem tacosingredienser och sen skulle de fixa resten, dvs matlagning, dukning och tårta. Så paff hon blev när det plötsligt tågade in ett gäng kompisar med tårta och mängder av ballonger och sjöng för henne! 

En kväll att minnas. 💗



Inga kommentarer: