fredag 5 januari 2018

Koka vatten med stil och matcha moccan








Julens familjejulklapp maken och mig emellan innehöll en ny kaffekokare. Så efterlängtad och välbehövligt eftersom vår gamla var kass. Den höll typ värmen i fem minuter. Och då var det ändå en kanna som skulle fungera som termos. Alltså istället för kanna av glas, var det en termoskanna. Höll inte värmen och jättesvår att hälla ur utan att spilla. Helt kass. Men den nya. Vi är så nöjda. 



Nästa kökspryl som är i behov av utbyte är vattenkokaren. Tror att vår nuvarande har hängt med i tjugo år... Hög tid att byta ut. Men. Till vilken modell? Ilandsproblem, men den ska stå bredvid kaffekokaren och det hade ju varit trevligt om de såg snygga ut tillsammans. Medan de fyller sina funktioner. 



Oj oj oj, det var inte lätt. Tänkte utnyttja ett presentkort jag fick i julklapp till den  och nu har jag googlat mig igenom 25 sidor på sajten där presentkortet gäller... Jag svimmar. Såååå många varianter. Same same but different. Or not. Eller vad säger ni? Här är ett urval av de jag tyckte var snyggast och som kom närmast att matcha moccan. 





Bara att ta en i mängden eller? Njae... inte om man är petig. Och har man möjlighet att vara petig så varför inte. Presentkortet gäller nog ett år, så jag har ingen brådska. Har nuvarande kokare hängt med så länge kanske den kan hänga med ett litet tag till... Medan jag funderar. Och funderar. 



Men åhhh, jag tycker ju att alla är snygga! Varför fick jag i huvudet att den skulle matcha kaffekokaren..!



Fortsättning följer.




Inga kommentarer: