lördag 8 juni 2019

På min önskelista


(eget kollage med googlade bilder)



Vi har passerat Nationaldagen och nu närmar sig både midsommar och min födelsedag med stormsteg. Hög tid att slänga in en önskelista, kanske? 



Överst på önskelistan står en låååång varm och skön sommar. Att alla är friska och glada och att vi inte upplever att dagarna rusar förbi. Snarare känslan när man går och lägger sig på kvällen "vilken härlig dag vi haft, känns som det var en jättelång dag". Många timmar på stranden, många sköna kvällar i trädgården, kanske nån spontan resa eller utflykt. Ungefär så. 



Men ok då, till ytligheterna. Sånt man kan köpa i en butik. Och klämma in i överfyllda skåp. Hrm... 



Jag önskar mig små Swedish Grace assietter. De minsta. Antingen två blå eller två rosa. Kattviks ljusstake i borstad stål. Fyrkantig pajform i bleckplåt. Sån som man kan ta loss botten på när man bakat. Picadilly ugnssäker pajform. Rosa. Eller turkos. 



Jag har inte lagt in några länkar, den som känner för det får själv googla var man hittar sakerna. 



Presentkort på fotvård! Det hade inte suttit dumt, så här i försommartider när man ska visa fötter i sandaler och på stränder. 



Japp, det här var min önskelista. Kanske kompletterar när vi närmar oss, men just nu står alltså detta på min önskelista. 



Inga kommentarer: