fredag 6 augusti 2010

Ernst som försvann?

Vilket fantastiskt bygge Ernst pysslar med den här sommaren! Men jag råkade så klart missa avsnittet där han byggde det fantastiska matbordet på bilden.

Typiskt! Men det märkliga är att jag är inte människa att få igång just detta avsnittet på TV4 Play! Alla andra avsnitt har funnits tillgängliga där. Någon som vet? Någon som har en bra fungerande länk att skicka?

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Du, jag satt häromkvällen redo med laptopen i soffan och en kopp kaffe - redo för att ta igen 2 missade avsnitt av Ernst. Ägnade sedan halva kvällen åt att försöka hitta de där förbaskade avsnitten. Utan att lyckas. Letade fram och tillbaka, började till och med googla "Sommar med Ernst avsnitt 3" men det enda som står att finnas. I desperation slängde jag ut en fråga på Facebook och fick till svar att TV4 numera endast har vissa program avsnitt på TV4Play (sannolikt mindre populära program eller gamla avsnitt) och resten får man betala för att se på TV4Anytime. Och där får man betala för typ en hel månad, man kan inte betala bara för att se ett avsnitt. Surt sa räven.
Jag var upprörd resten av kvällen!

s.m.i.l.e sa...

Typiskt! Jag misstänkte faktiskt nåt sånt. Tack snälla för ditt svar!

:-)

In my house sa...

ÅÅÅÅåååå, jaaaaaaaaa. Jag hade kunnat göra vad som för att få det huset,,, så snyggt och helt i min smak.... Grrrrrr!!!! man blir avis =)=)=)

Kram josse