fredag 16 oktober 2009

Fredag! Fredag! Fredag!

Den här fredagen är det Kulturnatt i min lilla stad. Den började redan i eftermiddags med att de stora barnen från dotterns dagis uppträdde på stans församlingsgård. Småttingarna fick inte vara med uppe på scenen, de skulle sitta nedanför scenen. Yeah right, ni gissar redan, eller hur? Småttingen i den här familjen ville inte sitta bland de andra småttingarna. Hon skulle upp på scenen! Såklart.

Vad månne bliva...?

Och sonen, som är familjens turgubbe (och som så klart ääälskar att ta lotter) vann en fin broderad jullöpare i Lions lotteri.

Nu är vi hemma och pausar och ska snart äta fajitas till kvällsmat. Sen om det finns ork, ska vi ta oss in till centrum igen och fortsätta uppleva kulturnatten. Det brukar vankas chokladkaka på biblioteket och sonen brukar vinna böcker där.

Idol spelar vi in och ser senare. Trevlig fredagskväll!

UPDATE: Jepp! Det blev en bok i år också!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt...här har grannstaden precis haft sin Kulturnatta. Naturligtvis önskar jag att vi gjort ett besök men med min brist på planering så får det väl bli nästa år. (Det är trots allt bara 5 mil dit.) Har utmanat dig med en mindre kulturell utmaning. I dare you.Kika in hos mig så får du se.Kram Milla:D

Gottegrisen sa...

Hon vet vad hon vill, Lillan :oD

Trevlig helg!

//Linda

New Me sa...

Lika envis som sin flickkusin....ligger nog i släkten! Vi njuter av Idol, sittande/liggandes i soffan med gott vin & godis! Önskar er en skön helg! Kram fam Z

Linruz sa...

Hihi sötnosen....envishet är charmigt!
Ha en fin dag. Kram Lina