söndag 10 augusti 2008

Förstummad

Jisses, vilken energi vi haft i huset idag! Klockan är inte riktigt läggdags ännu (jo, barnen sover) och vi har fått hur mycket som helst gjort idag. - rensat två skafferier - rensat kryddlådan - sorterat bort urvuxna bebiskläder (snyft, vad fort det går...) - gjort om en slänt till en liten trappa på husets entré (gjort av maken, inte mig) - fållat en kjol - sytt ett kuddfodral - tvättat fyra maskiner tvätt - bättringsmålat kring kring kaklet i köket Puh! Och jag har mer energi. Fast det förståss, Tyst Vittne började precis på TV4. Jag brukar ju sova i TV-soffan till engelska deckare, så jag får nog vara nöjd med dagens prestationer. Nöjd och förstummad.

1 kommentar:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag är förstummad.

Själv har jag lidit av handlingsförlamning i ett par dagar, men idag verkar jag vara på bättringsvägen... Kommer dock inte kunna skryta med underverk i den stilen som ni kunde här. Härligt för er!

Och ja, babytiden går snabbt. Jag tror att det är det som har fått mig att hålla igen lite när det gäller shoppingen. Vad ska man göra med alla saker och kläder? Flytta till ett större hus kanske?

Ha en härlig dag!