Oj vad vi har ätit mycket gott i sommar! Ätit mycket, känns det som... Får nog se till att börja äta lite hälsosammare när vi börjar jobba. Men det brukar lösa sig, Man har ju inte så många tillfällen att äta när man jobbar som när man är ledig... Inte lika många frestelser och fikatillfällen.
På bilden en av de smarriga rätter jag ätit i sommar. Otippad kombo, men väldigt god. Ska försöka göra nåt liknande hemma. Genom att analysera bilden och mina smaklökars minne, kommer här ett försök till recept.
Machesallad
Soltorkade tomater
Gröna oliver
Tunt skivade inlagda rödbetor
Ugnsrostad camenbert
Balsamicocreme
Solroskärnor
Det var supergott! Man kan säkert byta ut camenbertosten mot getost, men då blir det en helt annan smakbild. När jag fick tallriken framför mig var det som om mina smaklökar förväntade sig att det skulle smaka just getost, men den milda camenbertsmaken var en hit!
Att det inte var ugnsrostade rödbetor, utan inlagda gav också en spännande smak.
En mild och god - och annorlunda - sallad!
1 kommentar:
Ser väldigt gott ut!
Skicka en kommentar