onsdag 10 januari 2024

Trettonhelg med staycation och kortspel

I helgen var det Trettonhelg och dags för maken att checka ut en av sina julklappar. Hotellövernattning på ett hotell 6 mil hemifrån. Staycation med andra ord. Lagom biltur dit och hem. Älskar att ge (och få) såna presenter. Hehe, det blir ju win-win, för givaren följer så klart med. 


 




Vilket väder! Isande kallt men så vackert med solsken. Jag är ingen vintermänniska, men om hela vintern hade varit så här vacker hade jag haft lättare att stå ut med den. Men attans så kallt det var! 





Det blev en promenad tills vi blev hungriga och frusna.






Som (många av) dagens småttingar inte kan sitta vid ett matbord utan att titta på film på mobil eller padda, kan maken och jag inte gå på fik utan att plocka fram en kortlek... 





Efter nån timme med god mat och lite fika och många kortspel checkade vi in på hotellet och det kan tänkas av nån av oss sov middag och nån fastnade med ett öga på TVn och ett på mobilen. 

Tills vi blev hungriga igen.







Ut på stan som fortfarande var fantastiskt vackert julpyntad.









Mys.








Härligt att mätta, belåtna och trötta promenera "hem" till hotellet






och avsluta en statycationhelg med en god frukost morgonen efter




och så klart några fler omgångar kortspel. 


2 kommentarer:

Nilla Tankebubblor sa...

Vilket bra idé med staycation!

Matilda sa...

Kul! Och ni såg ut att ha det riktigt mysigt.
Vi har också börjat att ha med oss små spel när vi är ute och reser. En hel del hotell och barer har också en uppsättning spel som vi gärna försöker nyttja.