onsdag 30 december 2020

Sötast i tv-rutan

 

(eget kollage med googlade bilder)




För exakt ett år sedan började jag plöja mig igenom alla Harry Potterfilmer, för att ladda inför en Londonresa och ett besök på Warner Bros Harry Potter studios. Jag har förresten inte alls bloggat från den resan, kommer jag på nu. Det var nog för att vi gjorde den i slutet av februari, precis innan Corona slog till och det kändes inte ok att lägga upp bilder från en resa... Men jag kanske kan lägga upp dem som en tillbakablick när det är exakt ett år sen... Får se hur jag gör, håll utkik här i slutet av februari, så får vi se. 



Men vad har det att göra med bilderna ovan? Är inte det Baby-Yoda, undrar ni. Ni, som kan er Star Wars. Vilket jag i och för sig knappt kunde, för precis lika ointresserad som jag var av Harry Potter är jag av Star Wars, Men under året släpptes ju Mandalorian-serien där figuren på bilderna ovan är. En bebisvariant av Yoda. Jag var så klart tvungen att titta. Maken som varit en Star Wars-fantast sen barnsben bänkade sig. Och jag tittade med ett halvt öga. Och varje gång den gröna lilla figuren dök upp på tv-rutan utbrast jag ungefär som bilden av mig där ovan. Alltså, jag dör sötdöden! Så gullig! Maken, som tar Star Wars på allvar (förlåt älskling att jag hänger ut dig här) blev dock mäkta irriterad på mig och trettonåringen som blev lika förtjusta i baby-Yoda och satt i soffan och ojade oss över hur söt han var. Baby-Yoda, alltså. Inte maken. Men visst, han var också ganska söt, hehe. 



Men alltså. Har ni sett? 
Jag har sett, men har fortfarande inte en susning över handlingen och vem som är vem. Förutom lilla Baby-Yoda då. Som inte heter så i filmen, but who cares? Han är söt! 



Och handlingen i Harry Potter? Den har jag inte heller jättemycket koll på. Trots att jag sett alla åtta filmerna och trots att jag besökt Warner Bros studios. Där hade jag för övrigt bara ögonen för den HÄR figuren.




1 kommentar:

Nilla Tankebubblor sa...

https://en.wikipedia.org/wiki/Grogu
Söt han är! Dyr att tillverka också :-)