måndag 20 juli 2020

Stående paddling i friska vindar och välförtjänt elvafikaVi har hunnit med ett antal strandbesök de senaste dagarna. Det trodde jag som sagt inte skulle bli av den här sommaren. Men vi har varit morgonpigga och varit tidiga på stranden, så vi har undvikit den värsta folkrusningen, som man läst så mycket om. En av dagarna var det väl inte direkt strandväder... Attans så kallt det var. Och attans så gott det var med "elvafika" och kaffe och bulle den där dagen. Då det blåste rejält och solen gömde sig bakom molnen. Men varför begav vi oss till stranden en sån dag, kanske ni undrar? Jo.
För att någon i familjen fått en ny passion. Ser ni vad det är? 


En sup! En Stand Up Padel board. Paddelsurfing. Jomenvisst. Och ni ser även att det inte var så många fler än vi som var särskilt lockade till stranden den här dagen. 
Fullt med moln och tomt på folk.
Och en lycklig paddelåkare. Eller paddelpaddlare. Eller vad det nu heter när man paddlar på en sup.Nöjd var han i alla fall. Trots vågor på sundet. Själv satt jag på stranden, inlindad i filtar. Och var djupt imponerad av maken som inte verkade frysa, trots att han blev blöt i vattnet. 
Men kaffet efteråt var som sagt gott. Och ett strandbesök är alltid ett strandbesök. Även lite kyliga sådana.Inga kommentarer: