torsdag 30 april 2020

Trädgårdsinspiration


Igår bjöd jag på lite garderobsinspiration. Idag tittar vi på lite trädgårdsinspiration. Från pinterest.com så klart. Brukar normalt välja att inspireras av sånt som går att relatera till i vår trädgård och vårt hus, men den här gången väljer jag inspiration helt fritt. Sånt jag tycker är snyggt. Som inte alls går att genomföra på vår tomt och som jag kanske egentligen inte velat ha det själv, men som jag tycker är fint. Låter det konstigt? Att inspireras av nåt som man inte själv vill ha? Jamen, jag kan tycka att viss inredning är superfin, men jag skulle själv inte trivas att BO så. Men jag tycker fortfarande att det är jättefint. Och inspirerande. 


Asch, låt oss titta! Och drömma oss bort.


Gillar teglet. Färgen och att det inte är för "perfekt". Som ett litet gårdshus nånstans. Fast huset ser i och för sig inte så litet ut... Nåja, fint var det i vilket fall. Dörrarna. Lamporna. Växterna. Bänken. Borden. Alles. 


En liten innergård. Jag hade nog valt andra plattor, men jag gillar känslan i bilden. Och jag undrar, är det ett gigantiskt olivträd till vänster? Innergårdar gillar vi. Och olivträd!


Innergård var det ja. Och oliv(liknande)träd. Och buxbom! Lavendel! Fint. (bildkälla skanskabyggvaror.se)Växthus! Åhhh... vill ha! Och en knastrande grusgång som leder in till det. 


Italien! Eller Frankrike! 


Ett annat växthus. Sååååå fint! 


Tidig kväll i ett växthus. Åhh...


Goal på denna! Här kommer jag gående i min lilla köksträdgård. Om 25 år... 


Förresten, ser ni den röda tråden i bilderna? Grusgångarna. Alltså ljudet när man går på grusgång. Eller förresten, heter det grus när det är småsten? Asch, ni fattar vad jag menar! Ni ser på bilderna. 


Såna här ska jag nog plantera i min egen trädgård! Tror att färgen går fint ihop med de där Svartplommonträden jag köpte i helgen... Och som jag ännu inte fått ner i jord... Vill du titta på lite fler drömträdgårdar? Då bloggar Elsa Billgren HÄR om sin drömträdgård. 


Förresten, vad var det jag skrev i början av det här inlägget? Att jag skulle inspireras av sånt som jag tycker är snyggt, men kanske inte absolut vill ha själv? Pffff! Klart jag vill! Jag skulle absolut kunna flytta in i vilken som av trädgårdarna här ovan! Fast i andra bilden hade jag först bytt ut plattorna, som sagt... 
Inga kommentarer: