tisdag 21 april 2020

Pajtips!






Det finns två olika maträtter som är så goda, men som jag lagar alldeles för sällan. Soppa är en sån och paj en annan. Matpaj, alltså. Kakpaj gör jag alldeles för ofta... 



Men idag fick jag tummarna loss och gjorde faktiskt inte bara en utan två matiga pajer. Kan bero på att jag hittade färdiga pajskal till fantastiskt pris i mataffären... Det är ju pajdegen som är det meckigaste när man ska göra paj. Men alltså inte idag. Så alltså blev det två pajer. Och vilka pajer sen! En gammal favorit med tomat och spenat som jag tappat räkningen på hur många gånger jag serverat den på buffébord, och den gör alltid succé. Det gjorde även den nya pajsorten jag testade idag. Den innehöll kombinationen zucchini och pesto. Och bägge pajerna innehöll mozzarellaost. En garanti för att det blir gott!







Överst Zucchinipaj med pesto och underst Medelhavspaj. Klicka på de färgglada orden så kommer du till recepten. 



Inga kommentarer: