tisdag 9 juli 2013

Himmel och pannkaka

Efter äventyret i bakluckan häromdagen och gårdagen på stranden kände vi att vi behövde pausa lite. Alltså åkte vi på utflykt. Och utflykter i den här familjen innebär väldigt ofta att vi hamnar på ställen där man kan göra sånt här:

Så ja, vår utflykt började i en skejtpark. En alldeles nybyggd sådan. Och den här gången fick storebror sällskap av lillasyster, som hängde med på sin sparkcykel. 

Maken och jag placerade oss i varsin solstol och njöt av det fantastiska vädret. 

Efter en picnicfika på skejtarbanan, en glasspaus och lite outletshopping för födelsedagspengar (det bästa som finns, födelsedagspengar och presentkort, eller hur?) så blev vi hungriga igen. Varför är det så att man äter i ett när man är på utflykt? Eller har semester överhuvudtaget. Eller man tänker på det på ett annat sätt kanske när man går ifrån de vanliga rutinerna. Nåja. Vi var hungriga och det var väl tur det, för himmel och pannkaka vilket lunchställe vi hittade! 
I en sån här byggnad
med såna här i taket
sån här inredning
och med personal iklädd cowboyhatt

serverades det buffé. Med mängder av tillbehör. De flesta söta. 
Ja himmel och pannkaka, vi hade hittat en pannkakslada!

Med amerikanska pannkakor tillagade med de flesta smaker man kan tänka sig. Och några till. Fast märkligt nog inga blåbärspannkakor...?
Nåja. Det här var den smak som tilltalade mig bäst. "Vanliga" amerikanska pannkakor och lönnsirap på det. Mmmm... Men man var ju tvungen att testa lite av varje. 
Ja jisses, vilket äventyr! Panncakes the American way. Verkligen. Och i en något udda miljö. Utanför ladan fanns det lekplats, hoppborg, åsnor, grisar och kaniner av alla de slag. Och lite annat som roar barnfamiljer. 


Eh...?
Japp. Det var ett äventyr som hette duga det. Här hittar du det, om du blev sugen.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar vara ett perfekt familjeäventyr :-)

Kan man komma närmare ett matkoma? /M

smile sa...

Matkoma och sockerchock...