söndag 7 juli 2013

Det blev en dag på strandenFör många år sen var maken och jag på semester på Rhodos. Stranden vi bodde vid kallades Windy Beach. Just för att det var en sådan. En windy beach. Jisses vad det blåste. Vågorna gick höga och det blåste rejält. Men skönt var det, för på andra sidan Rhodos var det stekande varmt, dit vindarna inte nådde.

Idag har vi varit på en annan windy beach. Inte så långt hemifrån som Rhodos. Men dock. En windy beach. Vilket uppskattades av kite surfarna som vi delade strand med. Plus ett gäng ilskna och närgångna måsar och flera gäng, inte så ilskna, men dock närgångna strandhängare. Jisses, att människan är ett flockdjur får man bekräftat varje gång man är på stranden. Hur mycket plats det än finns så lägger sig folk nära. Väldigt nära. Eller är det så att jag har extra stort revirbehov...?
Nåja, vi var på stranden. Och knappt hade vi ställt ner våra strandväskor (Ikeas blå väskor, inte så piffiga men ack så perfekta som strandväskor) så ville barnen bada.
Den ena tog på sig simfötter...
...och den andra lämnade strandleksakerna på stranden och travade ut i vattnet. Mormor, du kan vara lugn, vi var på en extremt långgrund strand så hon skulle kunna gå halvvägs till Danmark innan vattnet går över knäna på henne! :-)
Men eftersom det blåste friska vindar så var det skönt att ta på sig efter badet.
(bild via pinterest.com)


Hear Hear!
4 kommentarer:

anettan sa...

Det ser så härligt ut men var det inte kallt i havet? Kram Anette

smile sa...

Varmt och skönt enligt säker källa. :-). Jag hoppade över bad men resten av familjen badade både en och två ovh fler gånger.

:-)

Home2tiny sa...

Härligt med en dag på stranden, men ett dopp i det blå får allt vänta ett tag till. Kramisar Tina

smile sa...

Jag är värsta badkrukan men maken och barnen badar så fort tillfälle ges. Oavsett temperatur.

:-)