torsdag 12 augusti 2021

Serietips - brittiskt krim

 

Sugen på lite serietips? Då kommer här två tips på brittiska krimserier vi sett under sommaren.





VÅR LILLA HEMLIGHET hittar du på SVT Play HÄR och så här beskrivs den:

Bröderna Max och Jake är på väg hem från ett bröllop en sen kväll, när de kör ihjäl en äldre man på en gata i Edinburgh. De ä båda onyktra och saknar försäkring, och de fattar beslutet att fortsätta som om inget hade hänt. Men livet kommer inte att bli detsamma igen.

Rafflande och spännande med nya vinklingar i intrigen.


SMOTHER hittar du på TV4 Play HÄR och så här beskrivs den:

Val Ahern plågas av obesvarade frågor när hennes man plötsligt hittas livlös nedanför ett stup, bara några timmar efter att han dödförlarat deras äktenskap. I jakten på sanningen inser Val att hennes familj är trasigare än hon någonsin kunnat ana.

Även denna serie bjuder på vinklingar i intrigen.


Sommar och brittiskt krim innehåller så klart även Morden i Midsomer, som gått några veckor, traditionsenligt efter Allsången. En sommartradition om någon. Allsången har förresten gått mig nästan spårlöst förbi denna sommar. Inte sett nåt, förrän denna veckan och det var ett bra avsnitt. Vilken underbar klänning Sanna hade, förresten! Såg ni Benjamins timme efter Allsången? Wow! Vilken stjärna! Du hittar det HÄR. Och Allsången HÄR




1 kommentar:

Nilla Tankebubblor sa...

Jag har inte spanat in dessa två serier, men gillar ju brittiskt, så tack för tips! Morden i Midsomer har jag sett i år och det känns som om avsnitten är lite bättre i år i förra året då jag tröttnade lite. Den serie jag längtat mest efter nästa avsnitt denna sommaren är Kustpärlans hemligheter. Mysig. Allsången har jag kollat på i i tisdags var det extra bra. Benjamin är ett sådant proffs! Sanna har haft många fina klänningar över sin gravida mage i sommar, den senaste är visst från Stine Goya.