torsdag 25 december 2008

När julen är som bäst

Juldagen är nog ändå bästa juldagen. Om man inte har någon bjudning inbokad. Bara vara hemma, gå runt i pyjamas hela dagen, pilla på julklapparna, äta rester, äta julgodis, pausa i soffan och slötitta på tv, kanske sova middag en stund, leka lite med nya leksakerna... Imorgon har vi julkalas nummer 2. Fler julklappar. Jisses! Tur det bara är jul en gång om året...!

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Nu först har jag orkat logga in... Då förstår du hur mätt jag är, när t.o.m. DET var jobbigt.

Ni verkar ha haft det riktigt bra! Härligt! Även här har det varit bra. Lugnt och skönt, och med precis lagom antal julklappar. Och som jag skriver i min blogg: helt rätt julklappar. Nästan alla hade läst min "icke-önske-lista" i bloggen...

Ja du, nu är det en så'n hemsk storm här så all lös snö försvinner söderöver, men tyvärr lär den aldrig nå dig. Attans vad långt det är till Skåne!

Nu ska jag titta igenom dina bilder igen. Och klicka dem större! Hihi, vad roligt det är när man ser nå'n speciell detalj! Nu förstår jag ju dessutom varför frun har så många Billy. Jisses, vad böcker! Vi har så litet hus, så biblioteksdrömmen ligger vi lågt med just nu... Kram kram!

♥ cloudberrie ♥ sa...

Kikar in och önskar dig en god fortsättning på helgen!

KRAM från Eva