lördag 20 december 2008

Efterklok

I år var jag rekordtidig med att börja köpa julklappar. Startade redan i början av oktober! Det var inte alls dumt, eftersom vi har många att shoppa till, men det har inneburit att det mesta jag handlat inte blivit julklappsinslaget. Jag har handlat på mig grejor allteftersom jag sprungit på något, och sen har jag samlat på hög. Med tanken på att det skulle bli mysigt att närmare jul göra fina presentinslagningar. Av allt. Samtidigt.

Pyttsan! Det kan låta mysigt i oktober, men när det närmar sig jul och man inte fått tummarna loss tidigare, och man har en massa annat att göra, så är det mindre kul att sätta sig och presentförpacka julklappar till 20 personer!

Måste fortsätta ikväll när barnen lagt sig. Tröstar mig med att visa fina presentinslagningar från Deisyboo.

Nästa år ska jag se till att allt blir presentinslaget i butik! Om affärerna börjar sälja julpynt i slutet av september, borde de väl kunna plocka fram julklappspapperet också!

Fast det är ju kul att göra egna presentinslagningar... Asch, jag får helt enkelt köpa färre julklappar, så blir det inte så besvärligt att slå in dem! Häpp!

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Åh, jag har gjort samma sak ett år och det var mysigt men tog låååång tid. Nu är det helt omöjligt att göra så hos oss eftersom vi har så litet hus och barnen är precis överallt och letar och busar och leker...

Vilka vackra paket på bilden. Jag orkar göra några paket vackra fyllda med långa härliga rim, men många blir mindre vackra och helt utan rim.

Anonym sa...

Överdos eller inte... Vackra bilder!