måndag 1 december 2008

Inspiration

Julbäddad säng? Bild från Nogautvalt.

3 kommentarer:

Petra C sa...

Ljuvligt juligt bäddad säng.
Har också köpt röda sängkläder som ska bäddas med till jul. Detta eftersom vi är så lata att vi inte orkar ha något överkast. :)

Jag tycker också att det blir lite väl mycket och tidigt julpyntande i bloggland. Det trissar upp förväntningarna något alldeles oerhört och gör att det blir lite tjatigt nu "mot slutet". Tycker jag.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag kan ibland tycka lite synd om "de stora" bloggarna. De är ju säkert helt vanliga småbarnsmammor som i och med att de har helt fantastiska hus har lyckats bli nå'n sorts inredningstidning på nätet. Tänk vilken stress och press de ska känna på att visa upp mer och mer fantastiska grejer hela tiden och att ligga lite före när det gäller exempelvis julen. Man märker ju i och med alla bloggpauser att de känner nå'n sorts press efter ett tag...

När det gäller julgrejer så tycker jag att det är roligast nu innan julen - jag är ganska snabb på att ta bort allt efter nyår faktiskt. Jag tror att alla står ut ungefär lika länge - när man sedan har sina julveckor kan ju kvitta.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Förresten, härliga tyger. Jag har beställt fin-fina tyger i rött, vitt och svart ifrån Stoff och Stil men har ännu inte hunnit sy det som jag har planerat. Tiden finns liksom inte när minstingen är super-förkyld och bara vill bli buren hela tiden.

Och när jag själv sitter och skriver till dig hela tiden...