torsdag 28 januari 2021

En rolig halvtimme

 (eget collage med bilder från sr.se och bitmoiji)Surfade runt i dokumentärkategorin på Sveriges radio play och råkade fastna för ett... eh... mycket märkligt program som har några år på nacken. En intervju med Leif G W Persson från bokmässan 2015. GW intervjuas i programmet Lundströms Bokradio av Marie Lundström och det är en grymt förkyld GW som högst motvilligt berättar om sin bok och recenserar andra kända författare, och inte minst såna som stammar från Västerbotten. 


En synnerligen märklig halvtimme. En rolig halvtimme, som titeln lyder, men ändå... lite märklig. Man är väl kanske lite överkänslig så här i coronatider, för det känns extremt märkligt att någon sitter i en intervju och är så gruvligt förkyld som GW uppenbarligen är. Fast coronatider eller ej, så förkyld som han var borde han inte ha varit med i en intervju. Smittomässigt och... eh... intervjumässigt. Han är så där förkyld ni vet så det blir inte bara luddigt uttryckt det som sägs, utan även lite luddigt tänkt. Men på ett vanligt GW vis, så där helt utan filter och tanke på om det passar sig det han säger. Befriande. 


Ni måste lyssna själva! Det är märkligt underhållande samtidigt som det är märkligt märkligt. Jag hittar inte ord för det. 


Lyssna! HÄR hittar du programmet där du kan lyssna på GWs ord. 


 

Inga kommentarer: