måndag 16 september 2019

20 årsjubileum med scones, kakor och te


Kanelbullens Dag är väl ganska etablerad vid det här laget, eller hur? Och Tulpanens Dag. Det finns dagar för allt möjligt! Igår var det tydligen Brunchens Dag. Fast för oss var det Afternoon Tea dag. Eller bröllopsdag. Den planerade weekendresan blev aldrig av, så istället roade vi oss med nåt närmare hemmaplan. Som att dricka te och äta scones och kakor på Grand hotell i grannstaden. Efteråt var vi så mätta att vi nästan ångrade att vi inte passat på att boka staycation på samma hotell... 


Nåja, låt oss titta på lite bilder från gårdagen.


Perfekt halvruggigt väder för lite te och godsaker.Men visst är man värd en röd matta på 20-åriga bröllopsdagen. Det tyckte sjuttonåriga sonen som sa att 20 år är en prestation, eftersom nästan alla hans kompisar har skilda föräldrar... Nyfikna på menyn? Gott gotti gott gott. 
Godast var nog sconesen. Och äppelcidern. Nu är jag ingen tefantast och nästa gång kommer jag nog vara äventyrlig och be om kaffe istället för te... Nej, nån tefantast blir jag nog aldrig. 


Lite musikunderhållning i bakgrunden.


Och så här såg det ut. Ser kanske inte jättemycket ut så här, men jag lovar. Man blir mätt. Så pass.


Nästan bara på att få i sig två såna här. Supersmarriga scones. Smarriga var även de här tillhören till sconesen. Citron- och flädercurd, rabarber och vaniljmarmelad och citron och vaniljsmetana.


Skål för 20! Må nästa 20 gå lite långsammare. Inga kommentarer: