tisdag 16 februari 2016

Inbakad chokladkaka


Minns ni att jag hade ett fredagsmysdilemma för några veckor sen? Ilandsproblem deluxe, jag hade svårt att välja mellan två olika bakverk. 

Vilket jag valde? 




Den här! Inbakad chokladkaka.


Om jag rekommenderar den? OM??!!

Japp. Här kommer receptet (som jag hittat på matplatsen.net). Inte så nyttigt för kroppen kanske, men ack så nyttig för själen... 


Inbakad chokladkaka 

1 rulle färdig smördeg
200 g mjölkchokladkaka
1 ägg
pärlsocker
Lägg chokladkakan på smördegen och skär sedan remsor på sidorna. Lägg dem över chokladkakan omlott som när man gör en fläta. Pensla med uppvispat ägg och strö över lite pärlsocker. Grädda i ugnen 200 C 15-25 min, tills den fått fin färg. Servera med vaniljglass.


Inga kommentarer: