söndag 13 april 2014

I like her style

Det var en chansning den där rosa kavajen som jag tvärförälskade mig i för ett tag sen i HMs barnsortiment. Jag funderade länge länge men så slog jag till. Anledningen till att jag tvekade var att en kavaj till en sexåring kanske inte känns så där som nåt som skulle bli ett favoritplagg precis. Kanske bara skulle bli hängande i garderoben.


Men. 


Hon gillar den! Och den används. Inte till vardags i skolan men annars. 
Som idag när vi var iväg på ett litet påskäventyr, bara hon och jag.


Hon valde själv vad hon skulle matcha kavajen med.
Och kolla så himla fint det blev!Alltså, coolast i stan, typ. 

Hur fint som helst.
Jag skulle lätt använda samma outfit, om det funnits i vuxenstorlek. 
Microfashion.
I like.3 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet ju att jag läser allt... Lite då och då. Men skriver sällan numera. Lat som jag är. :-) Men nu måste jag: i torsdags hade lilla E maskeraddisco på fritids. Gissa vad hon var utklädd till! Och gissa vilken liten accessoar jag satt och pysslade med kl. 06:50 samma morgon! :-)

Vilket sammanträffande!

Kram till er alla från oss som nu konstaterar att vår fina långa vita vinter är slut. Kvar har vi en kort vårvinter och om 4 veckor åker vi på en varm semestervecka. Vi hörs!

Kram från norr.

smile sa...

O så roligt med ett livstecken från norr! Och roligt att våra småtjejer är synkade. :-)

Många kramar från oss i söder.

Anonym sa...

Jo nog märks det att tjejerna är jämngamla alltid. Och synkade både här och där. Medan din har längtat efter tandlossning men har ett hårsvall "to die for" har min varit utan tänder i flera år, men väntar på mer och längre hår...

KRAM!