fredag 16 juli 2021

Filmtips med fotbollstema


En ren tillfällighet att jag fastnade framför en film med fotbollstema så här i efterdyningarna av fotbolls-EM. Men det gjorde jag. Igår.

Den här blev en morgonmatinéfilm när vi inte orkade stiga upp ur sängen förrän halva dagen gått. Vi fastnade framför BROMLEY BOYS


"Englands absolut sämsta fotbollslag under 70-talet, Bromley FC ligger sist i sin liga och har gjort det så länge nån kan minnas. Men nu måste det bli en ändring och Dave Roberts som är fotbollslagets mest lojala supper bestämmer sig för att komma på en plan för hur detta ska gå till. Han vill ta sitt älskade lag till nya höjder". 

Klippt från SF Anytime


Jag hittade filmen på svtplay men det var visst sista dagarna den ligger där. Googlade och den går att hitta på SF Anytime. 


En feelgood-film alldeles perfekt en galet varm dag då man inte orkar stiga upp ur sängen utan hellre ligger kvar och tittar på film. Eller kanske när man kommer hem på eftermiddagen efter en heldag på stranden och inte orkar mer än slänga sig på soffan och vila lite från solen. 



Se den!




Inga kommentarer: