onsdag 5 juni 2019

Trädgård på TV


Tänk om man har en trädgård som har sett sina bästa dagar, eller som aldrig nånsin sett några bra dagar. Stor eller liten, men i stort behov av omvårdnad. Och man själv inte har varken idéer eller kunskap om hur man skulle kunna förvandla trädgården. Så kallar man in två trädgårdsmästare som får lägga fram varsitt förslag på hur det skulle kunna se ut och så får man bestämma vilket av förslagen man gillar bäst och så får man det gjort! 



Kanonidé, eller hur? Nu är det inte min idé, utan den kommer från ett brittiskt trädgårdsprogram som visas på Sjuan. Jag kollar så klart på play, eftersom jag aldrig kollar tv i realtid. 





Här är trädgårdsmästarna. Charlie tävlar ensam och bröderna Rich tillsammans. Den som förlorar får hjälpa den/dem andra att anlägga trädgården. 



En programserie helt i min smak! Ska jag vara ärlig har jag en förkärlek för killarnas trädgårdsdesign  i de avsnitt jag hitills sett. (Sen kanske jag har en crush på en av de manliga trädgårdsmästarna för att han är väldigt lik en viss ung man här hemma... hrm...) 



Klicka --> HÄR så hittar du avsnitten på TV4play.



Inga kommentarer: