fredag 5 januari 2018

Brie och bröd



Så var det strax helg igen. Sååå efterlängtat. Även om det varit en kort jobbvecka så har den varit lång. Och seg. Jisses så svårt att komma tillbaka i vardagen efter jobbledigheten... Pendlarvardagen är som värst precis efter man varit ledig... 



Sugen på nåt gott till helgen? Det är ju trots allt helg igen. 








Då har jag ett supersmarrigt tips. Eller två tips, som tillsammans blir magiskt. Varm brie med nöttopping. Och färska fikon. Eller fikonmarmelad. Gott så. Men ännu godare tillsammans med det där julbrödet jag tipsade om för ett tag sedan. Som jag först bakade med alldeles för mycket salt och som jag sen justerade receptet på och som blev supergott. Du kanske bakade och har rester i frysen? Då behöver du bara slänga in en brieost i ugnen och  värma upp en röra av nötter, honung och balsamvinäger till topping. 



Supersmarrigt! Lova att du testar!



Klicka HÄR och HÄR för att komma åt recepten. 




Inga kommentarer: