fredag 31 mars 2017

Minnen av mars


April står för dörren.
Men alltså hur fort gick månaden mars?? Den bara susade förbi och så var den över. Galet. Måtte april bjuda på mycket trevligt och måtte den gå lite lite långsammare än mars. 


Men vi gör väl som förra månaden. Tittar tillbaka på månaden som gått. Mars 2017. Det här bjöd du på:
Vi firade familjens män. Det kan man väl säga nu, när den yngsta fyllt femton..? Jisses...

Mars fick ett danstema. På fredagskvällarna Let´s dance på TV och på torsdagkvällar zumbadans i gymmet. Men där i soffan på fredagskvällarna blev det mer sömn än tittande. Är det inte ett sövande tv-program..? 


Zumba på torsdagskvällar ja. Och yoga på onsdagskvällar. Vet inte vilken av aktiviteterna som är mest svår att få med benen i...
Under mars månad hann vi vara hundvakt åt "Faster Smilla", inte bara en utan två gånger. Och bägge gångerna var det så kallat hundväder... Regn och rusk. Men mars bjöd på mer än regn och rusk. Några riktigt fina dagar då vi passade på att äta glass. Och jag kunde till och med sitta på en parkbänk och äta min lunchlåda.Mars och semestertider och efterlängtad semesterresa närmar sig. Mitt i månaden konstaterade vi att det var exakt 100 dagar kvar tills vi befinner oss i ett annat land. Loppan drömmer dock om att klämma in en annan resa innan dess och deltog i en teckningstävling. Vi håller fortfarande tummarna för högvinst, vilket betyder att vi i så fall åker till Disneyland i Paris i april.Det blev inte lika mycket tv- och filmtittande i mars som i februari, men jag hittade en ny serie som jag strecksåg och så gjorde jag tillbakablickar till filmfavoriter från tonåren. Lovade visst göra en färskare favvolista, det får bli i april. Ja det var mars det. Som precis som vanligt innehöll en massa jobb, städning, tvättning, matlagning och läxläsning. Javisst ja, två av sonens läxor under mars var extra populära. För mig alltså. 

Bakning och skjortstrykning. 


Och även om Loppan inte hade bakning i hemläxa, så tillbringade hon också tid i köket med att baka under mars. Storebror bjöd på hamburgerbröd och lillasyster bjöd på hallongrottor. Och med sol och hopp om fortsatt vår avslutades månaden med 18 grader. 18 grader?! Lovely! Hade det varit imorgon hade man nästan trott att det var ett aprilskämt. Tack för allt mars, nu välkomnar vi april! Inga kommentarer: