måndag 27 februari 2017

Helgen i bildVissa helger swischar förbi och man får ingenting gjort. Och andra helger swischar förbi och man får massor gjort. 


Helgen som gick var av den senare sorten. Oj, vilken intensiv helg!En ledig dag med sol och snö. Då måste man bara ge sig ut nånstans. Det blev en strandpromenad.


  Solig och småkylig sådan.
Men det hindrade inte oss att ta en kaffe och dela en liten kaka i solen längs med en husvägg.


Men vi fick snabbt flytta inomhus. Och då passade jag på att plocka upp min italienska hemläxa. 


Nån hade redan på morgonen packat sina sina väskor för övernattning och jag fick dansa ensam framför mellon på lördagkvällen. Eller rättare sagt, det blev ingen dans alls denna veckan, för jisses vilket bottennapp den senaste deltävlingen var. Och vilket pinsamt mellansnack. För att inte prata om mellanakten. Jiiiisses... 


Men även om vi hade lite tomt i tv-soffan och tv-programmet kändes tomt på innehåll så körde vi traditionsenligt mellomys. 


Och utanför bild hanns det med en himla massa tvättande och röjande och till och med en del ommöblerande. Och så klart en massa skejtande för unge herrn i familjen. 


Unga fröken kom hem från kompisövernattning och tillbringade helgens sista vakna timmar med det här:
Ridskola.


Och ännu en Harry Potterfilm.Det var en intensiv helg det och avslut på årets sportlov. Nästan som ett helt lov på en helg.
Inte dumt alls. Inte alls dumt. Inga kommentarer: