söndag 12 februari 2017

Att ha upplevt (nästan) samma sak två gångerTrevligt att bägge mina favoriter gick direkt till finalen igår. Men det var väl ganska givet att de låtarna var bäst. Men bäst var också mellanakten. Alltså, jag är ju svag för medleys på gamla mellolåtar och Davids version var riktigt bra. Men jag måste säga att manuset till årets mello är så där i övrigt. Programledartrion gör sitt bästa, men manuset... Inte många skratt, mer pinsamma drag i mungripan. Man kan inte låta bli att undra vad Hasse, Clara och David tänkte när de fick läsa manuset första gången... (eget kollage med bilder från svt.se)


Nåja. Det är en helt annan upplevelse att se det live än på TV och igår hade vi som sagt fördelen att göra bägge. Och ni kan tro att vi hade en egen programledare hemma i soffan på kvällen. Någon som berättade vad som skulle hända och hur det såg ut "i verkligheten" med kameror och instruktionsskyltar till publiken och så. Här är ett litet bildregn.
Från när två förväntansfulla tjejer begav sig iväg på äventyr. 
I foajén utanför arenan är det fullt jippo timmen innan föreställningen börjar.


Det bjuds på godsaker och det ges möjlighet att vinna både det ena och det andra.Och ja, vi fick både godsaker och vinst.
Väskan full av snacks och en fri kryssning med Siljaline.
Men det var lite jobbigt med allt folk som trängdes vid godisutdelningen, så det var skönt att bege sig in på arenan och leta upp sin plats.


Kan ni föreställa er känslan? 
Att gå in och mötas av det här.
En arena som ena stunden ser ut så här.


Och andra så här. Fullsatt. 


Mäktigt. Och, som sagt, en helt annan upplevelse att se på plats än framför TVn. Och igår fick vi bägge. Inte dumt alls. Och så gick våra favoriter och vann också! 


Nu fortsätter vi hålla på våra favoriter och ser fram emot fler i kommande föreställningar. Men då håller vi oss i TV-soffan. Eller möjligtvis på golvet framför den. Om det bjuds på musik som ger dansvibbar. 
Inga kommentarer: