söndag 8 februari 2015

Stockholmstips

Här kommer några av våra Stockholmsfavoriter. Vi har många fler, och helt andra när barnen är med, men just de här var några av de som vi besökte förra helgen.
Här blandar vi brett och vitt. Allt från vintage och modernt och Östermalmsfiiiiint.
Precis som vi gillar det. Åsså toppar vi det med lite kultur.
 
Häng med, här kommer tipsen.
Dubbelklicka på bilderna om du vill se detaljer.
  
 
 
 
 
 
Judit och Herr Judit är två välsorterade secondhandbutiker med mycket inspirerande inredning. Väskorna! Jag kan dö för alla snygga skinnväskor. Och maken för kläderna i herrbutiken. OCH väskorna.
  


 
 
 
Brandstationen samlar vintagemöbler, prylar och en hel del växter i en medveten mix som platsar i coola inredningsreportage. Inga fyndpriser precis, men inspiration är alltid gratis. Och inspiration finns här i massor.
 

 
 
Och här blandar vi stilar rejält.
Leila´s Generalstore på Mood gallerian var mycket mindre än jag föreställt mig, men innehåller godbitar. Svenskt Tenn är en Stockholmsklassiker. Och Urban Outfitters innehåller både kläder, smycken och roliga prylar. Och vilken läcker lokal! Inredd i en fd biolokal (Röda Kvarn) där man behållit mycket av den gamla charmen.
 

 
 
Och så slutar vi med lite kultur. Fotografiska får man bara inte missa när man är i Stockholm. Ligger lite lite off, men det är värt promenaden från Slussen.
 
 
 

Inga kommentarer: