torsdag 10 november 2022

Jag kan inte låta bli att reflektera

 

Gissar att ni inte missat veckans stora händelse med den kända influencern som skrattande filmar en utslagen och blodig man och sen lägger upp filmen med ljudeffekter på sin youtubekanal? Om ni missat det så förstår jag att det låter helt sjukt. Och visst ÄR det sjukt! Hon filmade när hon och femårige sonen öppnar ytterdörren och sen går hon och sonen ut och tittar och skrattar åt mannen varpå sonen petar på honom. Därefter ringer hon sin personliga tränare och frågar vad hon ska göra. Först därefter ringer hon polisen. 

Klippet blev viralt och har orsakat en storm av kommentarer och är nu borttaget. Borttagna är även en del av hennes reklamkontrakt, då företagen tagit avstånd från hennes agerande. 

Men alltså. Är det bara jag som reagerar på personen som filmat? Jag har sett klippet. Det är filmat nerifrån trappan när influencern och hennes son öppnar dörren och upptäcker mannen ligga utanför dörren. Det måste betyda att de upptäckt mannen och sen riggat så att någon fotograferar när de öppnar dörren. Under tiden har mannen legat där, blodig, utanför dörren. 

Helt vansinnigt! Helt vansinnigt.



1 kommentar:

Nilla Tankebubblor sa...

https://influens.se/hon-ar-hjarnan-bakom-influencers-youtube-videos-har-for-att-stanna/

??

https://nyheter24.se/bloggbevakning/2022/11/04/margaux-dietz-gor-content-av-utslagen-man/