lördag 7 juli 2018

Heyou! Vi var ju på utflykt för några veckor sen.Har ju nästan glömt bort att jag hade bilder att visa från en helgutflykt för några veckor sen. 


Här kommer ett bildregn. 


Med lite proviant i bilen begav vi oss iväg en sen fredagseftermiddag efter jobb.


Checkade in för övernattning. 


I ett hotellrum med piffig tapet.


Eller hur?


Efter att vi lastat av vår lilla packning begav vi oss ut på stan.För att äta italienskt.


Men vi var långt ifrån Italien. 


Ser ni vilken stad vi befann oss i? Japp, Göteborg. Och hotellet låg väldigt nära Liseberg, men det var inte dit vi skulle.


Nope, vi åt frukost och sen hade vi siktet inställt nån helt annanstans.


Och nån var extra pepp.


Här börjar vi närma oss. 


Partille arena! 
Där vi ställde oss i en lång kö.Det hände visst nåt spännande där bakom dörrarna.


Men först checkade vi in.


Och här hade vi precis kommit in. Till vaddå, undrar ni? 


Jo HIT (<--klicka). 


Heyou är Sveriges största och populäraste sociala medie-evenemang där barn och ungdomar får chans att möta sina idoler; några av landets största kändisar på sociala medier i fanträffar, uppträdanden, challenges, paneler och annat kul. 


Japp, det var Loppan som ville dit. För att träffa sina idoler från framför allt appen Musical.ly. Klicka --> HÄR för att läsa mer om vad det är. 


Det var ett späckat schema där man kunde spela in musical.ly-filmer med sina idoler eller få sitt foto taget med dem eller få deras autograf.


Så här såg det ut innan idolerna var på plats. Om du tittar riktigt noga ser du att det sitter några ungdomar högst upp på bild. De var nog lika nyfikna på besökarna som besökarna var nyfikna på sina idoler. 


Och så här såg det ut när allt var igång.


Ja jisses. Häftig upplevelse, men liiite galet... Ungefär så här gick det till. En massa köande för att få autografer, bilder eller att få spela in en musikfilm. 


Loppan hade så klart full koll på vem som var vem och jag hade inte en susning. 


Men hon var supernöjd när vi några timmar senare stapplade ut därifrån med musiken fortfarande ringande i öronen och hon iklädd nyshoppad t-shirt full med autografer. 
Inga kommentarer: