tisdag 31 juli 2018

Back to work and back to Nice


Det är alltid jobbigt att gå tillbaka till jobb efter sommarsemestern, men i år är det svårare än nånsin. Denna värme... Man kommer ju inte i säng, och när man väl gjort det så somnar man inte! 


Jag mjukstartade igår med att jobba hemifrån men satt och svettades och längtade till ACn på jobb. Idag var jag på jobb och där var visst inte nån fungerande AC... Jobbar på sjätte våningen och ja, jag erkänner att jag brukar ta hissen. Jag orkar inte ta trapporna, det är jobbigt nog att stiga upp okristligt tidigt på morgnarna för att åka tåg till jobb. Men idag åkte jag bara en gång. På lunchen och när jag skulle hem tog jag trapporna. Varför, undrar ni. Jo, för när jag steg in i hissen imorse var där absolut minimalt med syre och jag kunde inte låta bli att tänka att jag verkligen hoppades att hissen inte skulle strula när vi stod tre personer i hissen och delade på minimalt med syre... 


Ja jisses, vilken dag! Kossor på spåret (!) så tåget fick ändra sin route på morgonen och när jag åkte hem var det 31 grader i tågvagnen. Skulle byta tåg halvvägs, men råkade hoppa på fel tåg (pga dålig skyltning) så det var bara att åka en station, hoppa av och vänta på nästa tåg tillbaka, en halvtimme senare. Pust... Vilken dag! Men nu är jag hemma och imorgon är en ny dag. Förhoppningsvis utan tågstrul. Och jag kommer ta på mig en sval klänning eller nåt, så jag inte försmäktar. Försmäktade gjorde vi inte i Nice. Snygg övergång där, eller?  Låt oss titta på lite fler Nicebilder.Vad gjorde vi för att inte försmäkta i Nice?Genom att äta en och annan glass.

Och genom att dricka mycket. Vatten! Såklart...Inga kommentarer: