lördag 17 mars 2018

I´m back!

Tio års bloggande (jisses...!) och man kan tycka att man tröttnat på det. Ni som följer bloggen har kanske trott att jag tröttnat och slutat blogga? Eftersom det varit tyst här nästan en hel månad.  Nej, det har jag verkligen inte!


Datorstrul (och lite tidsbrist) har gjort att jag inte kunnat blogga på ett tag och jiiiiiisses vad jag saknat det! Jag har ju inte bloggat nånting alls om vad vi tyckt om årets mellospektakel, hur vi firade makens födelsedag när jag lyckades lägga tio år till hans ålder utan att blinka,  när Loppan och jag var på bio och filmen vi såg gick rätt in på min topp-tre-bästa-filmer-jag-nånsin-sett-lista, att jag hittat nytt favoritchoklad, om bröllop i Brasilien, tankar kring en badrumsrenovering och inte minst, alla goda nya recept vi testat. Jag har inte heller bloggat nåt om toksnön som vi fått när vi trodde att det var dags för vår...


Men men, jag är tillbaka! Och jag ska försöka komma ikapp. Och nu måste ni ju kolla in här lite oftare så ni inte missar nån av de cliff hangers jag precis lämnat.


Skönt att vara tillbaka igen!
2 kommentarer:

Nilla Tankebubblor sa...

Ja man vänder alltid tillbaka till bloggen.
Ibland blir det mer och ibland mindre, men ge upp det gör vi inte :-)
Jag tittar in till dig. men är tyvärr dålig, numera (och många med mig), på att lämna kommentarer. Ha en fin söndag. Visst hade det varit skönt med plusgrader nu?

smile sa...

Nilla: Ja inte är jag särskilt bra på att kommentera, kollar oftast bloggar på mobilen och det är lite meckigt att kommentera. Men jag brukar trycka på hjärtat inne hos dig. :-) Och ja, nu vill vi ha plusgrader, snöfritt och sol! Lagom till påsk! Önskar dig en fin vecka!