söndag 13 augusti 2017

Fantastisk filmupplevelseIdag firade jag min sista semesterdag med ett biobesök. Och vilket biobesök det blev! Jisses! Inte nog med att filmen vi valde att se var en kanonfin, själva biografbesöket var en upplevelse som heter duga.
Första gången jag varit i en biosalong som har en bar man kan handla i under filmen!
Och där man sitter parvis i mjuka sköna fåtöljer och njuter av god mat och dryck, under föreställningen.
Supermysigt!

Alltså, vad är väl en godispåse eller en popcornskål mot detta?


  

Dessutom gjorde det inte upplevelsen sämre av att vi såg en italiensk film medan vi avnjöt italienska delikatesser. 
Filmen? 


En varm sommarkväll samlas ett antal par och singlar för att avnjuta en god middag tillsammans. De har känt varandra i åratal och borde veta det mesta om varandra. Men gör de verkligen det? 

Plötsligt får en av dem idén att testa ett socialt experiment. De ska alla lägga upp sina mobiltelefoner på bordet, varefter alla får ta del av samtliga samtal och sms som dyker upp under kvällen! Efter livliga diskussioner går slutligen alla med på att delta i leken, som snart visar sig bli en vådlig rysk roulette med deras egna hemligheter som högsta insats. Det blir en kväll om ingen av dem någonsin kommer att glömma. 

Vad döljer du för mig? var förra årets allra största italienska publiksuccé på bio. Filmen har fått motta flera fina umärkelser. Bl a Italiens motsvarighet till Oscar - i kategorierna Årets Bästa Film och Bästa Manus. Om du bara ska se en film i år så är det denna du ska se! Såååå bra! Och bor du i närheten av en biograf liknande denna så ska du absolut besöka den. Har förstått att det finns på fler ställen i landet. Men att uppleva det i verkligheten var verkligen en upplevelse! Bra slut på en bra semester. 
Inga kommentarer: