måndag 22 augusti 2016

Katalogrecension


Så kom den då idag. Katalogen med stort K. Som skickas till 255 miljoner människor, översätts till 33 språk och anpassas till 48 marknader. Den 66e katalogen sen starten.

Ni som följer mig på instagram har kanske redan sett mina favoriter i min story.
Jag delar med mig även här. 


Jag är ingen tapetmänniska och vi har målade väggar i hela huset, men den här tapeten föll jag för. Lite lustigt, för tapeter ingår mig veterligen inte (än) i IKEAs sortiment. 


Gillar det här köket även om jag inte gillar luckorna. Känner mig hemma där och vi har också köksluckor med profil och jag svär konstant över dammsamlande kanter. Men jag gillar känslan i köket. 


Älskar, älskar. älskar denna bilden. Fåtöljer, bokhyllorna, ljuset. 
Love it!


Jag är ingen tedrickare, men om jag vore, skulle jag kunna tänka mig den här tekannan. Servetten är inte så dum den heller. 


Gillar de här lamporna. De kräver förmodligen lite utrymme, men jag gillar dem. 


Sonen har kommit förbi sin tjaj-om-våningssäng-period, men dottern är nog fortfarande sugen. Jag är inte helt glad för våningssängar, men OM jag skulle skaffa en, hade denna legat bra till. Tar lagom mycket plats i ett rum, med sin nätta konstruktion.Japp, det var allt. Allt jag fastnade för i den nya katalogen. Överlag var jag inte imponerad, inte många miljöer (förutom de jag visar här) inspirerar mig. Men när jag kollade den här behind the scenes videon förstår jag tanken bakom bilderna, miljöerna och layouten lite mer. Men jag är fortfarande måttligt inspirerad...Inga kommentarer: